Знову осiнь

Александр Цихач
Знову осінь у двір мій завітала,
Сонечко сховала за хмаринки,
Жовтий колір в листячко вплітала
І вквітчала у роси краплинки.

В дня тихесенько відкраює хвилинки,
Нічці темній, щоб подарувати
Й запустити в небо павутинки,
Щоб вони із вітром мандрували.