Искрице

Веселинка Стойкович
*
реч по реч – прича
у причи наши дани
да се одморе
*
ој, ој, не варај
невене, мој невене
све вене, вене
*
нада нас држи
за овај живот живи
и сунце мило


Фотографија: Весна Ђукановић