Арт 280 Осенние цветы

Евгений Рослик
Павутиння

Летит шовкове павутиння
Через веснянії поля.
Легке природнє це плетіння
Весняну землю застеля.

Природа визначила дійство
У знаний день і знаний час
Щоб знов далекеє дитинство
Із сумом покидало нас.

А настає пора осіння
У теплі вересневі дні
Літає знову павутиння,
Що б знов весна жила в мені.

16.04.2016