О, Господи, пошли натхнення

Екатерина Першакова
О, Господи, пошли натхнення,
Скажи мені: пиши, пиши!
І я про Твоє святе ймення,
Буду писать усі вірші.

О, Господи, пошли вповання,
На віру й святість дай же сил!
Щоб знать: на будь яке питання
Ти мені відповідь даси!

І, Боже, дай мені знання,
Що Ти поніс страшнії муки,
За всі гріхи, щоб я зрання,
Життя своє немов зерня,
Вручала в Твої благі руки.