Счастье

Виктория Покора
Счастье

(сл.Виктория Покора,муз.Наталья Давискиба)

1.Ветер добротой пусть дышит,
Полон счастьем новый день.
Солнце согревает крыши
Вслед за мной танцует тень.
И волною плещет море,
Манит нежностью прибой.
Чайки в небе вечно спорят,
Летом, осенью, зимой.

 Припев-
А счастье, как весна,
Заходит в каждый дом.
И жизнь пускай сполна,
Наполнит всех добром.2р

2.Надихають мене трави,
Море, небо і Дніпро.
Тістечка зрання до кави,
Бо в мені живе добро.
Я як сонечко у ранці
І я к зіронька в ночі.
Там де я там поруч танці,
Я співаю живучі .
Приспів-
А щастя ,як весна,
Зігріє нас  теплом.
Життя нехай сповна ,
Вирує  тільки  добром.2р

(Останній приспів частина россійською,частина українською мовами)