Мое сердце горит огнем

Анна Прудченко
Моэ сердце палаэ вогнем.           Та бажання нестримнii часом. Я до тебе так хочу  у день..           Бо вночи ми лiтаэмо разом.     I я знаю, що   все лише сон.     Ми у рiзних свiтах, паралелях.   Та не можу я змусить себе.       Вiдмовлятись вiд наших полетiв....                Зупинiть мене, Сили святi!          Та не дайте надiй вкрасти душу.                До зiрок моя сила полинь      Та дощем освяти його муку...