Прощальний погляд на прощання

На Манжетах Вишиванки
*  *  *

Прощальний погляд на прощання.
Розлуки рух неговіркий.
Душі затаєне знущання –
безглуздий вчинок, крах стрімкий?
Незвично думка шаленіє.
Хто він тепер – коханий, друг?..
Душа єдина розуміє
холодний потиск теплих рук.
07.09.2020