Радуйся Миротворица!

Иоанн Богомил
Радуйся, Богородица,
                мир изменится к лучшему.
Бессмертные составы в человеке разбужены.
Зло, сколько бы ни хорохорилось,
                сгинет бесследно.
Такова основная XXI века примета.

       ***
Радуйся, Краса ненаглядная,
Солнышко вышней любви незакатное!
Радуйся, радуйся, Всемилостивая!
Поколение непорочнорОжденных выросло.

Радуйся и ликуй, Миротворица!
Царство небесное во внутреннем строится...



Из сборника 'Богородичная собеседница'