***

Ангелина Верхогляд
Примружено млію під сонцем пекучим...
З-під вій задивляюсь на губи...
Мій пристрасно-ніжний, нестримний, жагучий
Як хочу тебе приголубить!..

Лежу, вигинаюсь, тебе провокую
Аж ось я - бери без зостатку
Я помню найперший твій поцілунок,
Що вцілив у саму "десятку"

Як світ закрутився і зупинився
Нарешті у твоїх обіймах
Як в мить ти з моєю душею зріднився -
Чого не змалюєш у римах...

Примружено млію під сонцем пекучим...
З-під вій задивляюсь на губи...
Мій пристрасно-ніжний, нестримний, жагучий
Знов хочу тебе приголубить!..