Без назви

Грушенька Обыкновенная
Дивлюсь я на небо
Тай думку гадаю...
Чому я невдаха
За що ж я страждаю
Чому так пекельно
На сердці у мене
Де ж взяти те Щастя
Що зветься ЛЮБОВ

РS.
Мені так потрібна
Увага і ласка
Щоб біль подолатти
Назавжди, навік!!!