Бажаю

Клавдия Дмитрив
Бажаю я гарного ранку
Сьогодні усім на світанку,
А далі – ще й гарного дня,
Щаслива хай буде рідня.

Хай сонце промінням торкнеться,
Кохана людина всміхнеться,
Пташки хай співають пісні
Чарівні, дзвінкі, голосні.

Хай вітер казково шепоче,
Щастям хай світяться очі.
Дороги хай будуть легкІ,
Цілунки – солодкі, п’янкі.

Щасливими будуть всі миті
Любов’ю й теплом оповиті,
Хай мрії злітають увись,
Дорогою щастя пройтись.

Хай Ангел заграє на лірі,
ЖилИ щоб в любові і вірі,
Квітучими мрії були,
Як квіти, життя все цвіли.

Хай усмішка радістю грає,
Фортуна нехай зустрічає,
Хай щастя візьме всіх в полон,
Щоб був це, звичайно, не сон.

11.09.2020 р.