Бабушке-3 на украинском

Орсана
Рівно 10 років тому, 10 вересня, померла моя улюблена бабуся ...

Відсутність в майбутньому тебе
Це біль, що не має кінця
Злий вітер так боляче б’є
Я слухаю вітер… Він пам’ятає той час

Коли ще був яскравим твій погляд
Він співає про те, що все пройде

Твій голос… він залишився тут назавжди
Він у подиху вітру
Я слухаю вітер…