***

Морозов Андрей Игоревич
Я не став кричаты та бить в грудь
Що я хлопец з Украины
Я сказав в души - о ридна, Будь
Та пийшов щоб за це згынуть

Хоть и вири мы одной
Инша полоса - та ризни люди
Украина ненька буде
И без мене, инши так пидуть.