Все у кожного своэ

Клавдия Дмитрив
У кожного осінь своя,
У кожного свої простори,
У когось – ще й літо буя…
Чому все по-різному доле?

У кожного барви свої,
У кожного різна палітра.
Чи бачить хтось барви мої?
Чи змиють дощі й здує вітром?

У кожного гама своя,
У кожного різні октави.
Різниться між інших моя…
Буяють по-різному трави.

У кожного ноти свої,
Та й різні вони за звучанням.
У когось квітують гаї,
А в когось – в  усьому мовчання.

У кожного струни дзвенять,
По-різному теж натягнулись,
Роки всі за обрій летять
Так швидко, що ми і не зчулись.

15.09.2020 р.