Моя любов загине непригубленою

Юлия Савочка
Моя любов загине непригубленою,
Як викіпає чайник на плиті.
Давно такою не була розгубленою.
Самій собі мовчу на самоті.

Сама душила голими руками,
Аби ні запаху, ні звуку, ні думок
І затуляла сльози рукавами,
Щоб жодну краплю не зронити у пісок

Я не злітатиму, не матиму надію,
Не відчуватиму тепло твоїх долонь.
Я, навіть, дихати тобою не посмію,
Лиш пам’яті віддам тугу безсонь.