До слуги народу

Алексей Бинкевич
       

Сіркові позичивший очі, 
не вирок, а – виродок ти!
За кожен свій скоєний злочин,
ти мусимеш відповісти.

Бо там, де потібно по-свійські
чинити хоч інколи, ти,
на жаль, дієш вперто - по-свиньськи,
аби досягнути мети.
 
Ти знаєш, премудрий фіґляре,
прихильник булав-бунчуків,
що саме сучасні доляри –
нащадки(!)отих(!)срібняків…
 
Знай, Юдо, не всі навіжені 
принишкли й закрили вуста:
«Чому срібняки у кишені –
рідніш за Самого Христа?»

16.09.2020