Думки крiзь Тишу Спогади Бажання

Катерина Жебровська
Думки крізь Тишу… Спогади… Бажання…
Звучання ледь помітних відчуттів…
Піднесення до Сонця… Чи згасання
В теплі останніх ніжних промінців…

Тендітна недоспіваність на втіху…
Освячена у досвід чистота…
Думкам холодним вже немає ліку,
Між ними – сльози… Сльози й пустота…

У звичність перелита власна Доля…
Думками переорано шляхи…
Життя у тілі… Дух – за видноколом…
У Небо кличуть Істини й Світи…

13.09.2020
Саша Морозова "Осінні мозаїки", Музей Ханенків