Накипело

Вика Кидик
Я просто в шоці, з теперішніх пісень,
Коли у моді мати і огидні фрази для молоді, дітей
Ніхто не дивиться, який вік у тої чи іншої людини,
Всі знають текст піснІ називаючи це трендом.

Про фільми і відео - це зовсім інша тема,
Неповнолітні дивляться таке, що самій стає аж неприємно,
Я за то, щоб блокувати сайти для дорослих,
Діти більше часу проводитимуть за навчанням, а не цікавитимуться дурнею.

Ні, я не осуджую і нікого не ображаю,
Просто так накипіло, що не в силах стримати,
Батьки, навчіть правильно розмовляти,
Бо гуляючи вулицею, почую таке, що самій в голову мені не влізає.