Роберт Геррик. N-37 Глядя на грех

Сергей Шестаков
Роберт Геррик
(N-37) Глядя на грех

Довольно прегрешенья одного,
Чтоб ужаснуться, глядя на него.


Robert Herrick
37. Sin seen

When once the sin has fully acted been,
Then is the horror of the trespasse seen.