Torture

Марина Чернова-Кошкина
A little wait and will pass everything, 
My heart will stop so beating wildly.
It'll start to tumple suddenly , then dying.
Sometime the torture ought flee.

Of it with your invisible hand you press.
What kind of joke have you conceived tonight?
Where is it flying with acute wistfulness?
Don't torment me, return to your twilight.

Don't not, don't call with you wherever
Should not come back and never be.
I'm trying to forget this feel forever.
Your passion is insane and alien to me.


На русском:

Немного подождать и всё пройдёт,
И сердце перестанет оголтело биться.
Начнёт метаться вдруг, потом замрёт.
Должна когда-то пытка прекратиться.

Сжимаешь ты его невидимой рукой.
Какую шутку неизвестную задумал?
Куда так рвётся с острою тоской?
Не мучай и вернись в свой ночи сумрак.

Не надо, не зови меня с собой, куда
Не стоит возвращаться никогда.
Забыть пытаюсь чувство навсегда.
Безумна страсть твоя и мне чужда.


09.06.2020 г.