Барвиста осiнь

Регина Голкина
Тихенько  на вухо про осінь шепоче
Пожовклих листків караван.
І зграї птахів піднялись неохоче,
Летять через сивий туман...

Мені трохи сумно, що літо скінчилось
Та чую в душі: "Не сумуй,
Господь восени до нас теж милостивий,
До Нього свій погляд спрямуй!"

А осінь- не тільки дощі та тумани,
Своя в ній краса, пригадай!
І хоч відцвіли вже ромашки й тюльпани
Та є замість квітів врожай!