Несу Хреста

Анатолий Таран 2
Коли б не їв, не пив, не дихав,
А жив і бачив , і передбачав:
Не може бути гіршого від лиха
Почати з того, з ч0го і почав.

І як це тілу дотику не знати
У вічних мандрах,
                   в просторі пригод;
П о з б у т и м    праці;
            з працею – оплароати;
Всього, чим обдвано нар0д?
               
Не може бути іншої потреби,
Як є сьогодні: 
              справа — до всьогО!
Несу хреста навкіс,
                           поперед себе,
Не обікравши
                   ближнього свого".