СвятА Повнi, а кому й бездумнi

Зозуля Юрий Павлович
Доглядаю старий вже поріг: нЕчисті по ріг, нам ув оберіг; ні дня, ні каїну, ні юді, не рідня!
А згадавши нещодавне (календарне) Диво Господньої Трансформації, — обернуся на декілька слів?


                Свою Показуючи Суть —
                Скидає Бог коросту тління!
                Так Було Вчинене й Веління, —
                усім, хто ницьма! — як й живуть?

                чи марно пропадать Події —
                під поглядом, таки безбожним!!
                ба, що відбудеться з тим, з кожним, —
                гайда спитатися!! — Месії??

                а доти (й сміх ні гріх, ні страх), —
                зі себе витрусить би прах!!!
                о: то й для душ місцЯ б звільнити, —
                товариші-пани!!! — й наймИти*???


*) та відаю, що вони є нАймити: але най! А ще узрів при згарищі двійко відгуків (а інші?) до «Свято - хоч думне, чи так i бездумне?» (Юрий Зозуля):

Дякую, Юрію!
І я Вас вітаю зі Святом!)
Тільки ми вже мабуть і змісту тих свят не розуміємо!)))
Та хай вже Свята, а не будні!))))))
Щасти!)
Соловей Заочник   19.08.2013

Товариші, пани, наймити!
Хто б ти не був, шлях всім відкритий.
Життям Своїм Він вчив Любити,
Його Любов час не руйнує -
Сьогодні серед нас існує.
З Святом, шановний пане Юрію!
Елена Рогачевская   19.08.2013