обгорни мене, вербо

Дарья Полевых
обгорни мене, вербо
прозорими своїми думками
напої мене, вербо
зеленими своїми сльозами
поцілуй мене, вербо
бо страшно мені у світі
обгорни мене, вербо
скінчилися пісні літні.