Сонет 2232 Эпиграмма на Слуг - на твой слух

Аллан Гурченко
По-украински

Епіграма на «Слуг» – на твій слух
(Назустріч місцевим виборам)
(Моменто)

Україна – це є ти.
Президент – тЕж ти.
Павлоград – це також ти.
І лайно(!) – це ти.

Ну, а може, ти – тарган?
Кіт? – чи ...кашалот?
Може, ти – як той баран???
Саме – ідіот??!

Та невже – людина ти?!
Совість(?) в тебе є?
Так чому ж не йдеш “на Ви”?!
Так чому псуєш
все своє життя на шкереберть?!!

Мазохізмом закликаєш смерть.
22.09.20.