Ми захопилися коханням...

Рая Легкая
Мабуть зустрілися з тобою
Не в ті часи та не в ту пору
Бо тихо пісня прозвучала
Любові нашої  начало
Ми захопилися коханням
Неначе діти в піддавки
Життя бурлить, кохання сходить
І твоє серце волі просить
Та тут загата у домівці
Жона і діти їсти просять
А ти не нагулявся хлопче
Дівчата сохнуть по тобі