Тещина радость

Ева Шер
(Вiрш пiд замовлення)

День сьогодні урочистий,
Сяє сонце променисте.
Вітерцю ніде немає,
Нас знегода не торкає.

Раді ми отут зібратись,
Веселитись, спілкуватись.
Користуючись випадком
Ми хотіли б разом з татком
Привітавши молодят,
Дати гарний їм наряд:

Щоб не жили марно, хибно,
Зятю зараз же потрібно
Міцно з тещею здружитись,
Також з тестем не сваритись.

Тестю треба догоджати,
Зустрічати  й проводжати.
А про тещу піде мова,
Нижче, - ціла, геть, розмова!

Теща зятю, наче мати,
Любить зятя вихваляти.
Ай, Володю, гарний хлопче,
Він наварить тещі борщу,
Та посадить в іномарку,
Звозить тещу в супермаркет.

Там накупить їй дарунків
Та харчів великі сумки!

Буде теща дуже мила.
В тещі є вiдверта сила.
Але треба їй багато
Шани й лагоди давати,

Щоб щасливо й довго жити,
Один-одного любити,
Треба в першу чергу тещі
Побажати не хворіти.

Як здоров’я буде в тещі –
Будуть завжди з вами гроші!