Вересневi акорди

Клавдия Дмитрив
Вересневі акорди прощальні
Відчуваємо добре усі,
Та бувають вони і благальні
В неймовірній осінній красі.

Кожен день все кінця добігає,
І акорди прощальні звучать,
Так і місяць поволі збігає,
Ми не в змозі його наздогнать.

Різні ноти і різні октави,
Ще й тональність висока й низька,
Дожовкають на лузі всі трави,
А та музика вже не дзвінка.

Ноти суму звучать у повітрі,
Ще й скрипаль сумну пісню заграв,
Розчиняється музика в вітрі…
Але ж ноти високі він брав.

Вересневі акорди прощальні
Все сумніше й сумніше звучать.
Були б вони краще вінчальні,
Щоб красу і бажання звінчать.

23.09.2020 р.