Aqua i Vino

Александр Иванов 108
Aqua і Vіno, вода і вино
Знаешь, а зараз мені всеодно
Що там з Тобою і як Ти живеш,
Кого цілуєш і поруч кладеш

С ким Ти танцюєш
І з ким ти там спиш
З ким ти нудьгуєш
Кого веселиш

Кого кохаєш не любиш кого
Це не цікавить мене одного
Як ти проводиш там ночі і дні...
ЧО Ж ТИ ПРИХОДИШ ДО МЕНЕ У СНІ?!!!