I

Олись Лапковский
Сьогодні ластівки кружляли хоровод.
І підіймалась хвиля від п’ят моїми стегнами до горла.
Любов у серці свій вистукувала дріб, гаряча кров текла.
Словами, ласкавими й простими, життя п’янке шуміло.

26 червня 2020