х. р

Татьяна Кисс
Alweer een vrouw
Vermoord. In haar slaap.
Door de gevreesde verkeerde vriend
die aan de buitenkant
met een dunne laag
zijn intrede doet met mooie praat en haat
verborgen.
Haat onderhuids,
het toont zijn ware gezicht op een dag
en kan gaan
van kwaad naar erger. Berg je
voor dit gespuis soms in dure kleding
gekleed, voor het gekwelde zieke ego
dat zich schuil houdt in een binnen voering
van een nieuwe jas.
En niemand die iets doet, niemand ziet het
aankomen of het is te laat.
.
Another woman
Murdered. In her sleep.
By the dreaded wrong friend
the one with a thin layer
on the outside
coming in with smart talk and hate
hidden.
Hate under the skin,
it shows its true face one day
and can be going
from bad to worse. Hide yourself
for this scum sometimes dressed
in expensive clothes, for the haunted sick ego
tuck away in an inner lining
of a new coat.
And no one does anything, no one sees it
arriving or it is just too late.
Hannie Rouweler