Хочеш, я буду з тобою...

Фиолетта
***
Хочеш, я буду з тобою, 
(ми ніжністю з простору вирвані),
Мірою пристрасті тішитись
бажаних кілька годин.
Вправно лови і тримай мене
в вільному леті  над вирвою,
Інше не матиме сенсу
за межами щільних гардин.
Хочеш мене невгамовною
мати в своєму збуренні,
В вигинах - впадинах тіла
цю  мить божевільну  лови.
Лезо відкрає удосвіта,
тих,   що  у трунок   занурені.
Дотиком тіш мене, бав мене,
зв’язану сотнею  линв.
Звабою ніченька  лучить нас,
милує, тішить,  хизується, -
Ось вони! Ось вони падають
в лету у леті в етер.
В чорних зіницях розчахнутих
шлях насолоди торується,
Згодом згадай, як наврочення,
нас  у цю мить, що тепер.