Уже дощi...

Фиолетта
Уже дощі записані до word (у)
Вірші "про щось" замовчують з шухляд,
Торішніх злив дзвінку веселу воду
Скупий поглине прілий листопад.

Ба, кажуть літо справді календарне,
У місті йдуть трамваї за дощем,
Загляне вечір нишком до кав’ярні,
Сховавши сум під захисним плащем.

Вікно обіч трамвайних паралелей -
Комусь на згадку знімок «про було»,
Портрет з дощем в насидженій оселі,
В якій чи я, чи просто лише тло?