Палiна

Нина Джумова
Гавораць, што дзецi працяг жыцця
I я з гэтым згодна без меры.
З тваiм з'яуленнем мае дзiця
Святло напауняе кватэру.
Ты - зорка лунаеш у бяскрайнi шлях,
Ты - кветка, пунцовая ружа,
Ты - казка, ты -скарб, ты - маленькi птах.
Ты -радасць у пекла i сцюжу.
Званочак,блакiтам тваiх вачэй
Ты сэрца мае забiваеш.
Жыцце не стаiць, як рака цячэ.
Час пройдзе: мяне узгадаеш.
А зараз ты- промень i сэрца цяплом
Мае напауняеш. Хвiлiна...
Ты хутка расцеш... Мне здаецца усе сном.
Мая дачушка, Палiна.