Векавое зерне

Яна Лютаревич
Пакуль любоў у душы спявае,
Пакуль запал гарачы не знікае,
Пакуль зямля існуе, сэрца б'ецца -
Гучыць надзея і праменнем раздаецца

Калісьці тое зерне векавое,
Якое прарастае ў поўнай волі
Прачнецца раптам у мроі
У якую верыш і не страціш ты ніколі.