Спасибi

Олександр Мачула
Спасибі, що ти кинула мене
на перехресті непростої долі,
серед олжі і підлості тенет,
у відчаї, жахів смертельнім колі…

Що волю я свою загартував,
чекати научився в самотині…
За найдорожче – віри в себе сплав,
за витримку, що служить і понині.

Щоденно вторю Господу хвалу,
а ще роблю це з вечора й до рання,
що переміг зневіру та хулу
і справжнє відшукав своє кохання!

28.09.2020