***

Лилия Горская
Мені б трохи натхнення
Та за спиною крила..
Мені б трохи Любові,
Щоб ті крила летіли!
Та летити над світом
Там, де вітер і воля,
Там, де дихати легко,
І Ти поряд зі мною...
Мені б трішечки сили,
Щоб ті крила тримати.
І молитвою чистою
Лиш Тебе прославляти...