***

Соломия Бонк
я повинна перейти на погану сторону через свою пиху
через внутрішній спротив який засів у мені
(це було заразно!)
як дивно усвідомлювати що ти можеш залишатися на плаву
та щось таке дивне манить я не знаю як це пояснити
воно знецінює усе людське
і тобі здається наче в людському ти вже побачив усе що хотів
а там, там стільки нового і незвіданого
один лиш біль і задоволення і пустота і сльози і сміх і радість
ця ейфорія життя, такого як на картині чи у театрі
і будь що буде далі
а тут, що тут
є ж надія зустріти таку саму душу здавлену
я завжди усім подобаюся
усі у захваті від мене
чи варто ставати частиною зграї
коли можна повільно кружляти униз
як маленька пір'їнка