Дай менi, Господи!

Любовь Дуля Шевчик
Дай мені,  Господи, мати терпіння,
Перемагаючи  болі  й тривоги...
Несправедливість сприймати дай вміння ,
Сил дай долати нестерпні дороги.

Щоб розіп‘ятися міг я з Тобою, 
Сміло йдучи через натовп ворожий.
Завжди палав щоб Твоєю любов’ю
Біль забуваючи в серці тривожну.
 
Щоб у стражданнях помітити  диво,
Знати - Ти бачиш з небес мої сльози,
Дай залишатись   постійно  щасливим,
Сміло іти крізь приниження грози.

Господи , дай мені в святості жити,
З радістю й трепетом нести служіння...
Єдністю з небом завжди   дорожити,
Й вчитись  у Тебе любові й терпінню.
~ДЛВ~