Я хочу ещё пожить на этом свете

Матрёна Донченко -Дидок
Я хочу ще пожити на цім світі.
Щоб діти всіх людей , і мої діти
Жили у мирі, злагоді і щасті,
Щоб їх обходили усі напасті.

Щоб волю їх ніхто не міг здолати.
Їх не для того народила мати.
Таких маленьких діточок своїх
І щастя їм бажати - це не гріх.

Адже нас Бог створив для того,
Щоб не робили ми такого,
Що навіть ворогу не побажати.
Бо мати нас навчила всім прощати.

І як же можна зло людям бажати
Нас доброти ж навчала мати.
В душі наказувала мати співчуття,
Бо створені ми Богом для життя.

7.09.2020