Все нове

Клавдия Дмитрив
Знов новий день і завтра знову нове,
І нова мить, яка ще не була,
На присмак щоб відчуть не полинове,
На кращеє надія щоб жила.

Знов новий день і знову невідомість,
Небачене, незнане що і як.
Щоб керувала новим лиш свідомість,
 А доля щоб показувала знак.

Знов новий день, знов новая стрінка,
Яку потрібно повністю списать,
І виставиться ще одна оцінка,
Яку, як в школі нам – не виправлЯть.

Знов новий день і новії стежини,
Невідані, несходжені колись.
Які вони, як доля нас закине,
Й куди вони, насправді, простяглись?

Знов новий день і кроки будуть нові.
Чи зважимо, чи ні ми кожен крок?
Та щоб робить все нове у любові,
З усього брати для життя урок.

30.09.2020 р.