Божiй хлебъ

Леонидовъ Сынъ
«Хлебъ бо Божiй есть сходяй съ небесе и даяй животъ мiру» (Ин. 6;33)

Божий хлеб, сходящий с неба,
Миру дарует живот.
Неразумен будет тот,
Кто отвергнет сей живот
Краюхи ради хлеба  –
От земли, не с неба.