Фiлософiя подiй

Татьяна Алексеева 17
               
 Небайдужа до всього, що є в цьому світі буденному.               
 Так кортить, щоб щасливими були дорослі і діти.               
 Майорить незабутність у небі та сонці щоденному.               
 І коханням взаємним так можуть лиш очі горіти.               
 Доля знову впроваджує різні закони невидимі.               
 Все іде шкереберть, коли принципи всупереч всьому.               
 Хворих діток без грошей вважають умовно загиблими.               
 Лікарі в знак наживи втрачають і совість, і розум.               
 Головне не пройти повз собаки, що сильно поранена.               
 Полюбити життя, врятувавши від сліз кошенят.               
 Викликати 103, коли напад серцевий за хмарами.               
 Довезти сок і фрукти вагітній, що носить двійнят.               
 Пожаліти дитину, що вдарилась сильно колінкою.               
 Розповісти, як їхати жінці в метро до вокзалу.               
 Виокремити в серці події, як в книзі, сторінками.               
 І  поезію знову читати, але не за планом.               
 04. 10. 2020