Впаду перед iкони ниць

Алексей Бинкевич
Впаду перед ікони ниць

Любові Цай, з вдячністю

Йдучи до сповіді й причастя,
впаду перед ікони ниць.

Ні, не на горе, а на щастя
спішу до храмових криниць,
відчувши у душі співучість
у дзвонах мовного буття,
бо вельми вдячний за співучасть
в складанні пазлів майбуття.
05. 02. 2020