Час

Еременко Губарева Ирина
Статечно час вимірює хвилини.
Чатує миті вільного падіння.
І дюнами виблискують години
 У колі вічно нескінченного сплетіння.

Вже гори виросли й розсипалися пилом.
Вже  все іде до витоків логічно.
Піщинки змиє в океан припливом.
Все знов по колу  - так було і буде ВІЧНО.

А ми – лишень миттєвість в цьому русі,
Каменярі для храмів та мечетей.
Єднання тлінного й нетлінного у дусі.
Свідомість про одвічну  співпричетність.