погожий денёк

Филмор Плэйс
***
погожий денёк
между забором и вишней
загорают улитки

fine day
between the fence and the cherry
sunbathing snails


***
старая мельница –
поскрипывают ступеньки
поросшие мхом

an old mill –
creaking stairs
overgrown with moss


***
в осенней стерне
шуршат под ногами
мышиные гнезда

in the autumn stubble
rustle underfoot
mouse nests


***
осень в дельте –
плывут облака
следом за лодкой

autumn in delta –
clouds are floating
after the boat


***
гудки в тумане
на причале пустом
танцует море

beeps in the fog
on an empty dock
dancing sea