Сакыбаган кар

Василий Бэлэк
Василий Белек
Сакыбаган кар

Б;г;н – кы-ыш, и-иш-ш!
;л;;рген, канайты;?
Баштал јады карк;реш…
;зезин сен кажайтты;.

Коокыры; ба, ;л;;рген,
Ченее; бе?
Кары;ды кем јакыган,
Чынын айтса; сен меге.

 Карычактар јалбактап,
Ак-айаста; т;шкилейт.
К;ст;рим де кылбыгып,
Апагашты соонуркайт.