С. Кубанка

Александра Лозовская
Зараз час у нас тяжкий,

Не аби який важкий.

Треба нам зiбратись трошки,

Не аби як i навпрошки!

На що нам отi рахунки,

Будем мати пiдарунки.

Ми на вибори пiдемо,

А на вечiр загудемо!

Та повисять нам зарплати,

Iз сараев зробим хати.

Заживемо з вами люди,

Буде все у нас на блюдi!

I асфальт в село проложать,

Може “друге” щось положать.

Будем jздити далеко,

Не лiтала де лелека.

Буде в нас i газ, i дрова,

Нам збудують нову школу!

Будем жити ми цивiльно,

Право вибора в нас вiльне.

Загородять кладовище,

Не аби де вiтер свище!

Буде в нас усе в ажурi,

Кожен день по хача-пурi.

Зроблять нам мiстки чудовi,

Днi наступлять кольоровi!

Зроблять нам ставок глибокий,

Не аби як, руки в боки.

Щоб водилася там риба,

На лицi була б в нас либа.

Порiшають з лiхтарями,

Швидка jздить з лiкарями.

Буде в нас, але не зразу,

Хочь би не було б в нас сказу!

Наша ненька Украjна,

Тож вона у нас едина!

Не спророчити б до зглазу,

Буде все! Але не зразу!

Автор: Лозовська Олександра;