Лист до дочки

Людмила Татур
               Дорога моя доню!
  Як люблю я тебе знаєш лиш ти. В самоті не одну я
сльозинку зрОню. Ти далеко. І в гості просто так не зайти.
В День народження ХОЧУ бути поруч з тобою завжди...
Та не зАвжди трапляється так, як ми хочем... Хоч летять
літаки і ідуть туди поїзди...
  Оля, сонечко, знаю, ТИ найкраща у світі, бо моя! І щасливої долі
я щиро бажаю! А зі мною укупі вся наша рідня, Джорджик з Женею,
Віка з Софією, Маргариточка й Я - мама твоя!
   Огортаю тебе теплом своєї душі, цілую і БЛАГОСЛОВЛЯЮ!