Роберт Геррик. H-608 Законы

Сергей Шестаков
Роберт Геррик
(H-608) Законы

Знай: где законы управляют всем,
Там тирании места нет совсем.


Robert Herrick
608. Lawes
 
When Lawes full power have to sway, we see
Little or no part there of Tyrannie.